NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Jubileumssesong 2019

Når nyttåret passerer og vi kommer til 2019 starter det ett jubileumsår. NMK Namdal er 80 år og banen i Raabakken er 20år. Vi starter feilringen med å dra igang ett jubileumslotteri i Januar. Dette blir ett lotteri med en skikkelig premie. En fullrigget Bilcrossbil Volvo 245 bygget av de beste byggerne i Norge. Dette blir en bil bygget av de værste bitene en bilcrossbil kan bygges av. 
Så fortsetter feiringen med årsfest/Jubileumsfest i Bangdalen 9.februar. Her blir det en heidundrende fest som det bør være på ett jubileum.
Raabakken blir arena for neste trinn i feiringen. Lørdag 1.juni blir det ett jubileumsløp som blir ett kjempeløp. Dette er en helg der det er fridag på torsdag med himmelspretten så depot åpner allerede da. PÅ fredag blir det innsjekk og banen åpner for trening. Løpet er kvalifiseringsløp for landsfinalene i Senior og Junior. Det blir også innvitert førere fra andre deler av landet.

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben