NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Jubileumsfest 2019

Årets årsfest bla avløst av en jubileumsfest. Det ble en kjempefest i Bangal samfunnshus. Nesten 80 stykker så her var det bare noen få stoler ledig. Det startet med avdukingen av vinnerbilen i jubileumslotteriet. Her var det fartsfylt med 2 snøscootere som drog av overdekkingen sammen med fullt fyrverkeri. Festen fortsatte mer en 3 retters middag som var skikklelig velsmakende. Som gammel tradisjon var det mange priser og utmerkelser. Alt fra klubbmester, funksjonærer og andre som hadde gjort en god jobb. Og en del priser med mer underholdnende art. Det ble også framfør ett revynummer av Bangdalingene kommentert av Norges Bilcrosspeaker nr 1 Ove Stuveseth. Og så ble klubbsangen presentert. Melodi av Rune Rudberg, Tekst av Eva Berre og sang av Arnt Egil Rånes. Den gikk over lydanlegget mange ganger om kvelden og den kommer alle til å få høre på løp i Raabakken. Det tydet på en underholdene fest da mange sa at bussen kom rettt etter desserten, men det var kl 02.00 før bussen gikk. Festkomiteen har bare fått gode tilbakemeldinger for en topp fest ett jubileum verdig.

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben