NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

RC-EM over

Da er årets Em runde på Lånke over. En slitsom helg, men likevel artig for oss Namdalinger som lærte mye og fikk oppleve dette sirkuset på nært hold.

1/3 av det tekniske teamet på EM runden var fra NMK Namdal og 1/3 av sekretæriatet var fra oss. Så vi fikk da vist at klubben har gode funksjonærer som på forhånd ble handplukket av arrangøren. Det var lange dager men veldig artig å få være så tett på den internasjonale toppeliten i bilsport. Veldig mange av våre medlemmer var også å finne på tribunen og alle koste seg. Det er nå opp til det internasjonale bilsportforbundet  FIA å vurdere å tildele Lånke løp for neste år. Det er mange som kjemper om disse løpene. Vi savnet selvsagt å få Petter & Henning Solberg eller Tommy Rustad på pallen. Men de viste at når biulene holdt var de på det øverste plan i hele værdenseliten. En Normann ble vinner når Lars Øyvind Enerberg vant klassen Touring-cars. 

Mere info er det å finne på rallycrossinhell.com 

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben