NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

terminliste RC/BC

Ligger ute nå foreløpig terminliste for BC/RC i Midt-Norge. Mangler noe så gi beskjed.

Bilcrossløp avlyst

NMK Verdal/Levanger ser seg desverre nødt til å avlyse sitt vinterløp. De har hatt god issåle og har ventet på snø til kantsikring. Men dengang ei. Nå er også issålen tæret av mildværet. Se mere om dette på nettsiden til NMK Verdal/Levanger her.

Landsfinalekvalifisering

NMK Namdal fikk kvalifiseringsløp for landsfinale i Bilcross for 2014. Dette for både Junior og Senior. Positivt for deltagelsen på løpet 24. mai.

klubbløp BC lørdag 19.oktober

Det ble en utfordring på klubbløp i dag. Det ble kun bilcross som arrangerte pga mye snø. I Bilcross ble det også mye frafall da det ble problemer med bla trekking av tunge hengere på snøføre. Mye snø når vi startet men det ble kjørt bort av skrensende biler og det ble bra etterhvert. Vi kjørte sammen med NMK Steinkjer. Klubbmester i junior ble Beatrice Adde på sitt første klubbløp. I seniorklassen ble Bård Leksås som dro inn seieren.

Les mer: klubbløp BC lørdag 19.oktober

Funksjonær Bilsport

Bilcrossgruppa skulle gjerne sett at vi hadde fått rekrutert noen flere funksjonærer. Da mener vi funnksjonærer som tar kurs gjennom Norges Bilsport forbund. Det er bestandig behov for nytt blod, og for å lette trykket på de som er i dag. Klubben koster selvsagt kursene og det som må til. Vi søker etter personer med variert bakgrunn. Noen kurs krever noe erfaring, mens andre krever lite forkunnskap.

Bilsportkonferansen BCS

Da er referatet fra Bilcrosseksjinens møte på årets bilsportkonferanse.

Se referatet her

bilcross 2 timer

Bilcrossgruppa har fått spørsmål om å arrangere ett 2-timers løp som vi kjørte for noen år siden.For at vi skal gjøre dette må vi få tilbakemeldinger om hvordan dere ønsker dette kjørt. Det blir sammanhengenede 2 timer for flest mulig runder.

Landsfinale Bilcross JR

NMK Namdal har aldri før hatt en deltager høyere opp på resultatlisten i Landsfinalen i Bilcross. Andreas Espenes dro skikkelig til med 2 heatseiere og en andreplass i årets finale.

 

Les mer: Landsfinale Bilcross JR

Folkracefestival

Klubben sendte Øyvind Romstad for å representere oss på folkracefestivelen i Motala i Sverige. Reiste 1000km men klarte ikke finale. 780 deltagere totalt. Øyvind klarte å kvalifisere seg til 3 innlende, men ble der slått ut fra finaleplass. Selv med egen heiagjeng på 10 stk måtte han bare pakke sammen, men mange fine dager i sola i Sør-Sverige for hele gjengen fra NMK Namdal.

Namdaling til topps

Andreas Espenes tok sin første seier i Bilcross lørdag 6.juli på banen til NMK Stor-Elvdal i Østerdalen. Han dro for å gjøre ett nytt forsøk på kvalifisering til Landsfinalen.

Les mer: Namdaling til topps

Underkategorier

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben