NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Kurs bilsport

Norges Bilsport Forbund kommer til Namsos for å kjøre kurs 8-9 februar. Det blir obligatorisk oppdatering for alle tekniske årskontrolanter, løpssekretærer, løpsleder og jurymedlemmer. Lørdag er det oppdateringer og søndag er det kurs for nye funksjonærer. Kursene blir holdt på Tinos Hotell i Namsos sentrum. For de som skal ha overnatting er det viktig å være rask med å bestille rom. Dersom det ikke er flere rom så er det bare 300m til Rica Rock City hotell.

På lørdag så er det en lunsj som er en utmerket pizzabufè til 140,- pr person. Denne holdes mellom oppdateringene på lørdag. Dersom du ønsker å spise denne lunsjen så vil vi gjerne ha en påmelding til oss så kokkene er klare. Ring Nina Rian 99 76 71 70

Oppdatering løpsleder/jurymedlem Lørdag start kl 10,00
Oppdatering Løpssekretær             Lørdag start kl 10,00
Oppdatering Teknisk årskontrolanter Lørdag start kl 14,30

Kurs for nye er på søndag kl 09,00 og hele dagen.
Det planlegges kurs for: Teknisk Kontrolanter, Løpsleder/Jurymedlemmer, Løpssekretær.

Alle som tilhører NMK Namdal kontakter klubben direkte, både oppdaterte og nye. For alle andre er det åpent for de som er medlem i en klubb tilsluttet bilsportforbundet. Påmeldingene går direkte til bilsportforbundet. En gyllen mulighet for å kurse seg i nærområdet.

 

Oppdatering/Nye  FUN- lisenser LLH,JMA,Hasp,LS,LLDI, TKCÅ,TKC

Dato 08.02.2014
Klokkeslett 10:00
Adresse Tinos Hotell
Sted Namsos
Påmeldingsfrist  
Påmelding Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kursavgift Kr. 300,-/800,-,-
Instruktører  
Informasjon Det blir oppdateringskurs lørdag 8. februar  (kr 300,-) og kurs for nye søndag 9. februar  (800,-) 2014. Vi ber klubbene sende oss en mail på antall personer som trenger oppdatering på de forskjellige autorisasjonene, slik at vi kan få en oversikt over hvor store lokaler vi da må bestille til dette.

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben