NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Klubbløp 2015

Da er planene for årets klubbløp klar. Lørdag 10 oktober. Det er innsjekk kl 11,00 og løpstart rett etter at førere er innsjekket og bilene er godkjent. Det kjøres i 5 klasser: Bilcross Damer og herre. Bilcross junior jenter og Gutter samt Crosskart. Det kjøres bakkeløp der kampen er imot klokka. Det blir anledning å kjøre på engangslisens, men medlemmskapet i klubben må være ordnet og betalt før oppmøte. Flere kan dele bil. Vi håper på godt oppmøte. Skal dere kjøre så send snarest påmelding på mail : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. snarest. Fyll ut alle opplysninger dere har tilgjengelig. Det er mye varer igjen i kiosken som selges ut til meget lave priser så alle skal bli mett for en rimelig slump.

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben