NMK - Størst og best innen motorsport!
   
Tekststørrelse

Landsfinale Bilcross senior

Da er det kun dager igjen til årets landsfinale for bilcross senior. Da landsfinalen er til NMK Verdal/Levanger er det mange som tenker seg nedover som publikum. NMK Namdal har den største troppen noensinne til landsfinalen med 7 førere som har kvalifisert seg. Lørdag 18.august kl 08,00 braker det løs. Og hele dagen vil gå før det er ferdig. Fra klubben stiller: Morten Rønning, Gisle Berrre, Håverd Leer Leksås, Karl Jørgen Rønning, Øyvind Romstad, Terje Nubdal og Bård Leksås. Det forventes at det sikkert blir en stor tropp som supportere da mange av førerne som ikke klarte å kvalifisere seg skal nedover. Når det gjelder forventet resultat håper vi at noen av Namdalingene kommer i en av finalene. Det stiller 143 førere fra hele Norge. Deltagerne reiser nedover for å sjekke inn og kjøre trening på fredag.  

Kontakt NMK Namdal

Postadresse:
Postboks 237
7801 Namsos

Telefon:
959 46 855

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grasrotandelen

Gjennom grasrotandelen kan klubben få 5% av din innsats hos Norsk Tipping. Oppgi NMK Namdals org. nr til din tippekommisjonær: 993 542 504

Se
statistikken for klubben